Blog humor tentang kata kata lucu, tebak tebakan lucu, DP bbm lucu, kata kata lucu buat status facebook dan banyak gambar lucu lainnya

31 Oktober 2016

Tebak Tebakan Tatarucingan Sunda

best vpn

Loading...
tebak tebakan kata kata lucu bahasa sunda


Tebak tebakan bahasa sunda atau tatarucingan sunda, nih Ngakakak.com punya tebak tebakan bahasa sunda campur indo khusus buat pembaca setia, Selain urang sunda boleh kog asal tau artinya ya hehehee. Mudah mudahan lucu deh, kalau gak ya paksain aja ketawa ya pliiiisssss....

Baca Juga: Main Tebak Tebakan Lucu dan Jawabannya Bikin Ketawa

Intermeso: Dalam bahasa sunda ada istilah "Tatarucingan" yakni seperti tebak tebakan kalau di artikan dalam bahasa indonesia. (koreksi jika salah ya ). Nah berikut tatarucingan ngakak, tatarucingan lucu serta tatarucingan jeung jawabannya.

Tebak tebakan lucu bahasa sunda


T: Kaca naon anu pangbeuratna?.
J: Kacalikan gajah.

T: Hayam naon anu keur jengke?.
J: Hayam nu keur sondah.

T: Sato naon anu pang leutikna saalam dunya?.
J: Cacing cacingan.

T: Ari nakol bedug aya sabaraha warna?.
J: Ti-Luarna .

T: Minyak naon anu rame?.
J: Minyaksikan pertandingan sepakbola.



T: Batman nginum fanta, ari Superman nginum naon?.
J: Minumpas kejahatan.

T: Budak dugul asup kana embel.
J: Cilok.

T: Petina hiji, mayitna loba.
J: Korek api.

T: Kaca naon anu nyeri?.
J: Kacabok.

T: Naon sababna kareta api manjuna ngarayap?.
J: Mun nangtung mah nabrak kapal nu keur ngapung.



T: Kaca naon anu seungit?.
J: Kacapiring.

T: Sato naon anu sukuna dina sirah awakna dina sirah?.
J: Kutu.

T: Kapas  kg, batu  kg, lamun ditinggangkeun kana suku nyeri mana?.
J: Nyeri suku.

T: Ku naon tukang baso nakolan mangkok?.
J: Ku sendok.

T: Soeh teu bisa dikaput, kotor teu bisa diseuseuh?.
J: Keretas.

Baca Juga: Rayuan Gombal Bikin Ngakak

T: Hayam burintik nonggeng kalangit?.
J: Ganas.

T: Kalong naon anu pinter maen bal?.
J; Kalonggak beckham ya…Del Piero.

T: Bisa naek teu bisa turun.
J: Haji.

T: Kalimah naon anu dibaca ti hareup jeung ti tukang sarua hartina?.
J: Kasur ini rusak.

T: Gajah naon anu sukuna dua?.
J: Gajah nu keur keprok.



T: Hurup naon anu ngeunah?.
J: Nya T.

T: Lamun Superman ngapung tara ngadeukeutan panonpoe, naon sababna?.
J: Sabab sieun S-na leeh kapanasan.

T: Leutik bodas pikasieuneun.
J: Sireum nu napel dina huntu maung.

T: Setan naon anu bisa nangtungkeun sepedah?.
J: Setandar.

T: Make baju lain manusa, make dudukuy lain patani.
J: Bebegig.



T: Kasur naon anu matak nyeri?.
J: Kasura.

T: Monyet naek kana tangkal kai, tinggal naonna?.
J: Tinggal turunna.

T: Pare naon anu teu ngeunah?.
J: Parea-rea omong.

T: Jalma meuli kasur keur naon?.
J: Keur beunta.

T: Hayam naon anu sok diteangan ku jelema?.
J: Hayam leungit.



T: Naon bedana onta jeung kangkung?.
J: Onta mah di Arab, kangkung mah diurab.

T: Tukang naon anu teu bisa ngitung?.
J: Tukang poto.

T: Sato naon anu pangharam-haramna?.
J: Anak bagong euweuh bapaan.

T: Hayam naon anu sukuna ?.
J: Hayam nu keur gelut jeung titinggi.

T: Rancung lain landak, hejo lain tentara?.
J: Kaktus.

Baca Juga: Kata Kata Lucu Bahasa Sunda Buat Status FB

Itulah tatarucingan bahasa sunda lucu pisan bikin ngakak ya, gimana sudah puas dan lemes belum ketawanya?. Kata kata lucu bahasa sunda bisa untuk dijadikan buat status fb. Kata kata lucu sunda akan terus diupdate jika harga bbm mencapai 100.000 per liter ya wkwkwkw...Kamu punya tebakan lucu ?? Iyaaa kamuuu, tulis di kolom komentar ya say....

Loading...
loading...
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Tebak Tebakan Tatarucingan Sunda

0 comments:

Posting Komentar